Bij uitvaarten op basis van een geloofsovertuiging nemen (uitvaart)diensten een belangrijke plaats in. De wensen zijn het uitgangspunt bij het herinneren en afscheid nemen van een dierbare. Daar is bij Uitvaartverzorging Donker alle ruimte voor.

Uitvaartdiensten

De keuze voor een begrafenis of crematie kan al zijn gemaakt voor het overlijden en wordt soms bepaald door tradities. De uitvaart kan worden begeleid door (religieuze) rituelen en eigen gebruiken. Bij een uitvaart op basis van een geloofsovertuiging neemt de uitvaartdienst een belangrijke plaats in. De wensen zijn het uitgangspunt bij het herinneren en afscheid nemen van een dierbare.

Na de uitvaartdienst

Bij een begrafenis kan men er voor kiezen om de kist zelf te dragen of gebruik te maken van onze dragers. Ook is het tegenwoordig mogelijk om begraven te worden op een natuurbegraafplaats. In onze monumententuin vindt u alle rust en tijd voor het uitzoeken van een grafsteen naar uw keuze.

Na een crematie wordt de as in een urn gedurende dertig dagen in het crematorium bewaard, waarna de as zijn bestemming krijgt. U kunt ervoor kiezen de as te verstrooien of te bewaren in een sieraad of urn. In de toonzaal vindt u een zeer ruime keuze aan urnen, as-sieraden en andere herinneringsobjecten.

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op nummer 0345-501236.