Omdat er veel bij een uitvaart komt kijken, zorgen wij van Donker voor een persoonlijke begeleiding in het hele proces. Van voorbereiding tot nazorg.

Persoonlijke begeleiding bij de uitvaart

Een overlijden is altijd pijnlijk en vaak onverwacht. En omdat er veel bij een uitvaart komt kijken, zorgen wij van Donker voor een persoonlijke begeleiding in het hele proces rondom de uitvaart. Van voorbereiding tot nazorg. Vanuit Beusichem verzorgen wij, Otto en Ineke Donker en Ria Willeboer uitvaarten in de regio Beusichem, Geldermalsen en Culemborg en omgeving.

De eerste stappen

Wanneer u ons een overlijden meldt wordt met u afgesproken of de overledene thuis blijft of overgebracht moet worden naar het rouwcentrum in Beusichem of naar een ander rouwcentrum in de regio. Tevens maken wij met u een afspraak gemaak voor het regelen van de uitvaart.

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het eerste bezoek krijgt u bij ons een vaste contactpersoon. Deze professionele uitvaartverzorgende regelt niet alleen de uitvaart tot in de puntjes, maar zal u ook voorzien van een goed advies passend bij uw wensen. Onze uitvaartverzorgende zal voor u alle tijd hebben zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Boekjes voor kinderen

Voor ouders en kinderen zijn er speciale boekjes beschikbaar om uzelf en het kind te helpen met het afscheid van hun dierbare ouders of grootouders.

Otto Donker

Eigenaar/uitvaartverzorger

De familie Donker is al in 1979 begonnen met uitvaartverzorging. Otto Donker is samen met zijn vrouw Ineke de tweede generatie die de drijvende kracht is achter dit familiebedrijf. Elk aspect van de uitvaart wordt hier in eigen beheer verzorgd, van volgauto tot rouwdrukwerk.

Met de tijd meegaan en streven naar perfectie is belangrijk voor de familie Donker. Alles draait hierbij om goede zorg en aandacht voor de nabestaanden.

Otto Donker van Uitvaartverzorging Donker

Ineke Donker

Eigenaar en drijvende kracht voor administratie en rouwcentrum

Zelf zorg ik voor alle administratieve werkzaamheden binnen ons bedrijf. Tevens draag ik de zorg voor het rouwcentrum, de ontvangst en de catering voor condoleanceavonden en de uitgebreide koffietafels na de uitvaart.

Ineke Donker van Uitvaartverzorging Donker

Ria Willeboer

Uitvaartverzorger/tekstschrijfster

Na haar opleiding tot uitvaartverzorgster heeft Ria zich als zodanig aan Donker Uitvaartverzorging verbonden. Met respect en aandacht regelt Ria hier uitvaarten tot in de puntjes.

Met name de rouw- of afscheidsplechtigheid is bij Ria in vertrouwde handen. Voor het leiden van de uitvaartdiensten heeft Ria een aanvullende opleiding gevolgd. Ze schrijft zelf teksten aan de hand van informatie van de familie en spreekt op betrokken en respectvolle wijze in uitvaartdiensten.

Ria heeft ruime ervaring met zowel religieuze als niet-religieuze uitvaartdiensten.

Ria Willeboer van Uitvaartverzorging Donker