Wie we zijn

Uitvaartverzorging Donker is al jaren een begrip in de Betuwe. Sinds 2011 heeft onze onderneming een grote verandering ondergaan. Van ‘begrafenisondernemer’ naar complete uitvaartverzorging.

De visie en doelstelling is aan deze tijd aangepast en ook de kwaliteit van de dienstverlening is naar een hoger niveau getild. Het rouwcentrum in Beusichem is geheel vernieuwd en voorzien van de modernste faciliteiten. Er is hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling en huisstijl en het resultaat is dan ook uniek voor deze regio. U zult versteld staan van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is.

Onze professionele medewerkers kunnen u over deze mogelijkheden voor de uitvaart uitgebreid adviseren.

Uitvaartverzorging Donker: dé uitvaartverzorging waar u alles van mag verwachten.

Otto Donker 

Eigenaar/Uitvaartverzorger

De familie Donker is al in 1979 begonnen met uitvaartverzorging. Otto Donker is samen met zijn vrouw Ineke de tweede generatie die de drijvende kracht is achter dit familiebedrijf. Elk aspect van de uitvaart wordt hier in eigen beheer verzorgd, van volgauto tot rouwdrukwerk.

Met de tijd meegaan en streven naar perfectie is belangrijk voor de familie Donker. Alles draait hierbij om goede zorg en aandacht voor de nabestaanden.

Otto Donker van Uitvaartverzorging Donker

Ineke Donker

Eigenaar en drijvende kracht voor administratie en rouwcentrum

Zelf zorg ik voor alle administratieve werkzaamheden binnen ons bedrijf. Tevens draag ik de zorg voor het rouwcentrum, de ontvangst en de catering voor condoleanceavonden en de uitgebreide koffietafels na de uitvaart.

Ineke Donker van Uitvaartverzorging Donker